Kom naar de programma amuse!

Verbeter je besluiten met het onderzoek van Pelle Tornell

podcast Sep 15, 2021
Scaling up for impact
Verbeter je besluiten met het onderzoek van Pelle Tornell
1:16:31
 

Pelle Tornell heeft meer dan 25 jaar ervaring in het opschalen van bedrijven als oprichter, ondernemer, investeerder en adviseur. Hij was medeoprichter en CEO van Enlight Interactive dat naar de beurs ging. Daarvoor was hij medeoprichter en CEO van het educatieve softwarebedrijf Levande Böcker.

Pelle runt momenteel de Nordic ScaleUp Academy, een coaching- en opleidingsbedrijf dat leiderschapsteams helpt bij het navigeren door de verschillende groeifasen.

Pelle is ook een spreker, onderzoeker en auteur op het gebied van besluitvorming in snelgroeiende bedrijven. Hij combineert zijn praktische ervaring uit verschillende managementfuncties in ondernemende ondernemingen met onderzoek aan de Universiteit van Stockholm. Hij is de auteur van het boek ”Bestäm Dig” (Jij beslist – De wetenschap van het nemen van betere beslissingen).

Als je als ondernemer meer wilt weten over het verbeteren van de besluitvorming, heeft Pelle de waardevolle ervaring en deed hij onderzoek naar het onderwerp. We spraken over zijn eigen ervaring als serie-ondernemer en over succes. We hadden het vooral over besluitvorming. Het belang van het verbeteren van je besluiten als ondernemer.

Pelle staat open om de paper over besluitvorming voor ervaren ondernemers met u te delen. Je kunt hem een ​​e-mail sturen met een verzoek voor het paper.

Luister naar het gesprek met Pelle.

Meer over Pelle:

Andere podcasts die je wellicht ook interessant vindt:

Download het werkboek

Download het werkboek en ga direct zelf aan de slag met de Scaling up for impact methode. 

Al 1000+ impact ondernemers gingen je voor

Download het werkboek

Recente blogposts

Los de vijf frustraties van teamwork op

Scaling up en Vijf Frustraties van Teamwork

Wat is een Scale up?