Neem deel aan onze gratis workshop!

Scaling up met toekomstbestendig ondernemen

impact strategie uitvoering Jun 05, 2023
Scaling up met toekomstbestendig ondernemen

Scaling up werkt. Als een speer. Tenminste… werkte uitstekend in de vorige decennia. Helpt Scaling up met toekomstbestendig ondernemen?

De groeimethodiek Scaling up (aka Rockefeller Habits) werkt sinds 2001 bedrijven met opschalen. De 80.000+ bedrijven wereldwijd laten zien dat het werkt. Veel mooie succesverhalen ondersteunen dit succes.

Maar… werkt Scaling up vandaag nog steeds?

Onze wereld is inmiddels sterk veranderd. Het is geen lineaire en voorspelbare wereld meer. Het is onstuimig. We kunnen alle crises benoemen, maar je weet wat we bedoelen. Iedereen heeft ermee te maken. Ook ondernemers.

In Scaling up staat de Profit X centraal. In alle besluiten staat de vraag centraal: “Draagt dit bij aan de profit?”. Focus op aandeelhouderswaarde is eenvoudig, maar niet duurzaam. Profit staat niet het doel, maar een voorwaarde.

🧡 Profit X = voldoende economische winst.

Opschalen voor meer profit. Maar alleen profit is niet meer genoeg. Een bedrijf moet ook purpose hebben. Maatschappelijk iets bijdragen of oplossen. Impact is waarde creëren voor velen. Daar kun je een prima BHAG voor schrijven. Maar onderweg… hoe meet je de purpose X? Jouw impact op de wereld?

❤️ Purpose X = een bedrijf dat mega relevant is

En dan mensen…. Kwantiteit en kwaliteit is voor (bijna) iedereen gedoe. Terwijl mensen écht het verschil maken. Positief… of anders negatief 🙄. Mensen gaan over energie. Heeft jouw bedrijf die people X… die magische positieve energie?

💚 People X = magische positieve energie

Scaling up werkt nog steeds fantastisch… mits je open staat voor purpose en people. Dat is Scaling up for impact!

Durf je?

Scaling up met profit, purpose én people… Dat is de toekomst. 🚀

Download het werkboek

Download het werkboek en ga direct zelf aan de slag met de Scaling up for impact methode. 

Al 1000+ impact ondernemers gingen je voor

Download het werkboek

Recente blogposts

Wat is de Rockefeller Habits methode?

Waarom Scaling up? Pas de methode toe in je bedrijf

Wat is Scaling up?