Kom naar de programma amuse!

Hoe effectief is je Management Team? Doe de zelfcheck

mensen Jul 30, 2021
Hoe effectief is je Management Team? Doe de zelfcheck

Hoe beoordelen jullie je management team? Een vraag die we vaak stellen. Met antwoorden als ‘best goed’ of ‘we zijn net bezig he?'. Hoe beoordeel je zelf de werking van je MT preciezer?

De werking van je MT is cruciaal als je wilt doorgroeien. Het potentieel van het MT bepaalt het potentieel van het bedrijf. Daarmee is het belangrijk om te weten hoe je MT het doet. In de Scaling up methode is daar geen tool voor.

Zelf je MT beoordelen lijkt dus een lastige oefening… totdat Peter van Leeuwen van Innoves dit staatje met ons deelde. Dank!

Geef per aspect 1 punt voor nooit, 2 punten voor zelden, 3 punten voor regelmatig, 4 punten voor vaak en 5 punten voor altijd. Het maximale aantal punten is 50. Hoeveel punten geef jij het MT? En je collega’s? Ideale oefening om individueel te doen en dan met je team te vergelijken.

Als je met impact betekenisvol wilt ondernemen is dit misschien wel de allerbelangrijkste oefening om te doen. Deze zelfcheck werkt het beste voor MT's van een bedrijf van 20 tot 50 medewerkers. Voor anderen: laat je inspireren door deze post!

Hoe staat jouw MT ervoor?

 

Credit photo: Ryoji Iwata via unsplash.com

 

Download het werkboek

Download het werkboek en ga direct zelf aan de slag met de Scaling up for impact methode. 

Al 1000+ impact ondernemers gingen je voor

Download het werkboek

Recente blogposts

Los de vijf frustraties van teamwork op

Scaling up en Vijf Frustraties van Teamwork

Wat is een Scale up?