Bevlogen teams met accountability

mensen Feb 02, 2023
Bevlogen teams met accountability

Er gebeurt genoeg in de wereld. Elke dag is er wel nieuws dat je bedrijf of jezelf persoonlijk raakt en waar je wat mee moet. Niemand weet wat er morgen aan de hand zal zijn. Hoe speel je daarop in? Door goed voorbereid te zijn. Hoe dan?

Met bevlogen teams met accountability.

Het is ons jaarthema voor 2023. Zowel voor onszelf als voor alle mensen met wie we werken. En natuurlijk praktisch gemaakt in onze programma’s.

Maar wat zijn bevlogen teams? Teams die met volle energie fantastische resultaten neerzetten. Vaak vanuit vakmanschap en een plezier en lol die ze naar bij hebben.
En wat is precies accountability? Accountability gaat over doen wat je moet doen op precies het goede moment en daarbij inzicht geven over de voortgang.

Één van onze klanten werkt met straaljagerpiloten. Straaljagers vliegen met een snelheid van zo’n 2.500 km/h. De snelste straaljager kan zelfs sneller dan 3.000 km/h. Één straaljager, twee piloten die vlak achter elkaar zitten. Die elkaar volledig vertrouwen, zowel als mens en als vakman. “Ik reken op jou, jij rekent op mij”. Eén misverstand of onoplettendheid is fataal.

Niet alle fouten zijn natuurlijk zo fataal. Maar wendbaar, weerbaar en waardevol ondernemen is nu nodig en dat vraagt om bevlogen teams met accountability. Dat is een belangrijke factor van de nieuwe norm voor succesvol ondernemen.

Wat is jouw tip voor bevlogen teams met accountability?

Download het werkboek

Download het werkboek en ga direct zelf aan de slag met de Scaling up for impact methode. 

Al 1000+ impact ondernemers gingen je voor

Download het werkboek

Recente blogposts

Wat is de Rockefeller Habits methode?

Waarom Scaling up? Pas de methode toe in je bedrijf

Wat is Scaling up?