Impact Alert – Return On Heartbeat

Jul 10, 2019

De zomer staat voor de deur. Tijd voor ontspanning, gezin, reizen en reflectie. Wat ga jij doen de rest van dit jaar, volgend jaar, volgend decennium?

 
 

Waar staat de wereld? Waar staat je bedrijf in de wereld? Waar besteed jij je tijd en energie zinvol?

 
 

Ieder mens heeft een beperkte hoeveelheid hartslagen. Waaraan wil jij de komende tijd je hartslagen aan besteden? En wat levert je op?

 
 

De beste tijd om grootse plannen te maken is direct na de zomer. Eind augustus / begin september. Iedereen is dan ontspannen en de rat race naar het einde van het jaar is nog niet begonnen. De strategie die je rond die tijd maakt landt dan goed in de maanden erna en dan ben jij en je team helemaal klaar als het nieuwe decennium aanbreekt. Dat voelt écht anders dan in december nog snel een ééndaagse last minute inplannen.

 
 

Wij geloven dat onze wereld ondernemerschap nodig heeft voor vooruitgang. Wij zoeken ondernemers die zich willen inzetten voor positieve maatschappelijke impact. Die succesvol ondernemen en betekenisvol een maatschappelijk issue adresseren. We zoeken scaleups die hun bedrijf willen transformeren naar een Conscious Scaleup. Scaleup 2.0. Succesvol met oog voor positieve maatschappelijke impact. Je ondernemerschap inzetten voor vooruitgang van de wereld en iedereen met wie en voor wie je werkt. Inclusief jezelf natuurlijk.

 
 

Dus waar besteed jij je hartslagen aan?

 
 

Een tip! Vier groei van jezelf door jezelf een beloning te geven. Geen materiële beloning met nog meer spullen. Maar juist de tijd om te groeien of te ontspannen. Een nieuw netwerk leren kennen, een dag meelopen met een bevriende ondernemer. Of misschien nog rigoreuzer. Een aantal jaren geleden wisselden twee ondernemers twee dagen met elkaars bedrijf. Wow. Wat een leerzame, inspirerende en verrijkende ervaring was dat. Een prachtige Return on Heartbeat!

 
 

Activiteiten die wij nu organiseren:

 
 
  • kennismaken? snelle kennismaking met Scaling Impact – Testdrive Scaling Impact op 23 augustus 2019 —> 3 eye-openers voor nul euro
  • starten? in één kwartaal vele meters maken met betekenisvol ondernemen – Track Scaling Impact op 30 augustus 2019
  • ervaren? je laten inspireren en leren van anderen over betekenisvol ondernemen – Conscious Scaleup Forum op dinsdag 3 september 2019 (alleen op uitnodiging) – in samenwerking met de altijd inspirerende Kees Klomp, onder andere auteur van Pioniers van de nieuwe welvaart en Handboek betekenisvol ondernemen en met sociaal ondernemer Niels van Buren. Alleen op uitnodiging.
  • geld vrijmaken? onmiddellijk geld maken om betere beslissingen te nemen – workshop Follow The Money (dinsdagmiddag 20 augustus 2019) – een andere money mindset en twee praktische tool
 
 

Happy Scaling Impact & een fijne zomer gewenst!

 
 

Met hartelijke groet,
Anna Chojnaka + Pieter van Osch

 
 

Dit is nieuwsbrief 2 van ScaleUp Impact BV, juli 2019