Neem contact op

De SDG's waar Scaleup Impact aan bijdraagt

De Sustainable Development Goals (SDG's), zijn zeventien doelen om van de wereld een beter plek te maken in 2030. Ze zijn een modiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis. SDG Nederland is het netwerk van iedereen die in ons land aan de doelen wil bijdragen.

Scaleup Impact heeft drie SDG's geselecteerd waarop wij het verschil willen en kunnen maken. 

SDG 4 | Kwaliteitsonderwijs

SDG 4: Kwaliteitsonderwijs

Adequaat onderwijs is voor mensen in alle leeftijdscategorieën en in alle levensfasen van belang, van voorschoolse educatie tot ‘een leven lang leren’. Onderwijs zorgt ervoor dat de werkenden over vaardigheden beschikken om te kunnen functioneren in een kennisintensieve omgeving.

4.4

Verzeker gelijke toegang tot kwaliteitsvol onderwijs en bevorder levenslang leren voor iedereen.

Iedereen in staat stellen om succesvol ondernemerschap te ontwikkelen door met passie talenten in te zetten.

Onze visie

Deze bijdrage is voor ons het belangrijkst.

We leren ondernemers en groeiteams om betekenisvol en duurzaam te ondernemen. We geloven namelijk dat ondernemers en hun bedrijven de vonken van verandering kunnen zijn. Als ondernemers beter en met minder ‘verlies’ kunnen ondernemen… dan maken we samen verschil!

Onze aanpak

Wij leveren betaalbare impactprogramma’s van hoge kwaliteit voor ondernemerschap, leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling door te leren van ervaren experts en van gelijkgestemden.

Klik hier voor meer informatie over ons programma.

Andere SDG's waar aan Scaleup Impact bijdraagt