Download het gratis werkboek

Impact Papers

Scaleup Impact werkboek

De ideale introductie op de Scaling up for impact-methodiek

Ga er direct zelf mee aan de slag en download het Scaling up for impact werkboek!

Ik wil het werkboek

Samenvatting scaling up

Als je snel het boek Scaling up van Verne Harnish wilt overzien, vraag dan deze beknopte samenvatting aan die het concept en de belangrijkste onderwerpen kort beschrijft.

Ik wil de samenvatting

Zinvol overlegritme met energie

Deze impactpaper duikt praktisch in het overlegritme om prioriteiten te stellen (de jaarsessie en kwartaalsessie) en om te synchroniseren (maand- en weeksessie en natuurlijk de daily huddle).

Ik wil overleggen met energie

Het beste bedrijf met de juiste KPI's

Je kunt de traditionele betekenis Key Performance Indicators gebruiken, of misschien liever Kept Promise Indicators of zelfs Keep People Inspirered. Met slimme KPI’s bereik je meer. 

Ik wil de juiste KPI's in mijn bedrijf

Bevlogen teams maken verschil

In Scaling up zijn A-spelers natuurlijk de mensen die het bedrijf verder helpen. In deze impactpaper lees je over wat een collega bevlogen maakt en waarom dat leidt tot een enorm verschil.

Ik wil een bevlogen team

Accountability met Scaling up

 In deze impactpaper beschrijven lees je wat accountability is en wat de vijf aandachtsgebieden zijn om accountability optimaal te maken.

Ik wil accountability in mijn team

Werken 'aan' met superscherpe prioriteiten

Bepaal de goede prioriteiten om te werken ‘aan’ je bedrijf en maak ze concreet. Hoe je dat doet met praktische tips en voorbeelden lees je in deze impactpaper.

Ik wil superscherpe prioriteiten