De Betekenisformule

De gehele methodiek in één formule

In ‘De betekenisformule’ vertelt groei-expert Pieter van Osch (bekend van de Scaling up-methode) hoe je de betekeniseconomie tot in het hart van je bedrijf brengt en hoe je daarmee dubbele winst kunt boeken: financiële groei én maatschappelijke impact.

De opkomende betekeniseconomie biedt enorme groeikansen voor iedere ondernemende CEO. Vrijwel elke bedrijfstak kan bijdragen aan een of meerdere aspecten van de grote uitdagingen waar de wereld voor staat: klimaat, grondstoffen, verkeer, inclusiviteit et cetera.

Dit boek is voor alle CEO’s die de omslag willen maken naar een bedrijf met een positieve maatschappelijke impact. Het geeft antwoorden op onder meer de volgende vragen: Wat zijn de succesfactoren van betekenisvol ondernemen? Hoe integreer je betekenisvol ondernemen in je bestaande bedrijf? Waar begin je? Hoe meet je de resultaten en de impact? Hoe vind je evenwicht tussen profit en purpose?

Bestel de Betekenisformule

Nieuw boek 

Het is nu tijd voor een nieuw norm voor succesvol ondernemen.

Dit decennium biedt ondernemers prachtige kansen om gaten te dichten in de maatschappij. Wat daar voor nodig is? Een succesvol bedrijf bouwen waarin profit, purpose én people schaalbaar zijn.

Dat doe je met Scaling up impact. Deze add-on bouwt verder op de bekende Scaling up methodiek (voorheen Rockefeller Habits). Inspirerende inzichten en praktische tools waarmee je direct aan de slag kunt. 

Scaling up impact - the  add-on is beschikbaar vanaf 19 januari 2023.

Ik ben wel benieuwd

Wie is Pieter van Osch?

“Discipline maakt je vrij!”

Pieter heeft 30+ jaar ervaring als ondernemer, eerst internationaal met VC-gefunde tech-bedrijven en de laatste 10 jaar als gecertificeerd Scaling up ondernemer. Vrij om bij te dragen aan echte authentieke impact. Pieter gelooft dat dit precies is wat er nu nodig is.

Pieter is in 2008 co-founder van Spark Entrepreneurs Education (later: ScaleUp Company) en sinds 2008 gecertificeerd Scaling up coach. Pieter heeft inmiddels 931 bedrijven in Europa beleid met de Scaling up-methodiek. Pieter is auteur van het boek De Betekenisformule, waarin de formule impact = profit * purpose centraal staat.