Scaling up for impact

De makkelijkste weg naar betekenisvolle groei!

Herken je dat? Vooral bezig zijn met het oplossen van problemen binnen je onderneming? 

Het runnen van een onderneming is net als topsport!

Wil je hier meer over weten? Lees gerust verder! Of.. Ga er direct zelf mee aan de slag en download het Scaling up for impact werkboek!

Misschien herken je de volgende problemen..

Het runnen van een onderneming is topsport

De hardloper illustreert de ondernemer en zijn team. Het is hard trainen en werken.

Hiervoor is veel discipline nodig en de juiste gewoontes!

Met Scaling up for impact behaal je de voorsprong op je concurrenten en ben je voorbereid op groei! Met het Scaling up for impact up programma groei je namelijk sneller, makkelijker en met meer Impact!

Vraag het Scaling up for impact werkboek aan

Tijd voor een oplossing!

 De oplossing ligt bij discipline!

Het bouwen van de juiste gewoontes en dit kost tijd. Deze gewoontes ontwikkel je op een gestructureerde wijze. Het opbouwen van deze gewoontes doe je samen met je groeiteam, zodat je elkaar motiveert, inspireert en accountable houdt! 

Met het programma van Scaleup Impact ontwikkel je deze gewoontes. Het programma wordt ook wel Scaling up for impact genoemd! 

Scaling up for impact gaat over duurzaam, samen, en elke dag beter.

"Het Scaling up for impact programma van scaleup impact heeft ons als management team geholpen om dezelfde taal te gaan spreken en een gezamenlijke werkwijze te implementeren. Duidelijke doelstellingen, ritme en focus zijn daarin de belangrijkste elementen."

-Niels van Buren (Swink)

Het Scaling up for impact werkboek

De makkelijkste weg naar betekenisvolle groei!

Vergroot laserfocus en voorspelbaarheid binnen je bedrijf.

Gebruik de praktische tools uit het Scaling up for impact Werkboek en creëer vandaag nog ruimte om te groeien.

Dit zeggen mensen over Scaleup Impact

Ervaringen van andere impact ondernemers

Eric Otten

Samen met Scaleup Impact hebben we gewerkt aan focus en structuur om op te kunnen schalen en zo onze impact te vergroten. Heerlijk om die onnodige ballast achter ons te laten en met het volledige team laserfocus te hebben. Wat ons flinke stappen laat maken! (2020)

Rob van den Dool

Scaleup Impact heeft ons ontzettend goed geholpen. Onze bedrijfscultuur & processen zijn meer afgestemd op ons cultuur DNA. En ook onze impact- en economische doelstellingen worden breder behaald én gedragen. (2020)

Paul Geurts van Kessel

Scaling up for impact verstevigt de kern van de organisatie en hebben een positief effect op het team. Ik werk nu meer uren áán mijn bedrijf. Ik ben minder bezig met operationele brandjes blussen (Paul Geurts van Kessel, 2021).