Impact Team

 

ScaleUp Impact is opgericht door Anna Chojnacka en Pieter van Osch.
Beiden zijn gepassioneerd over purpose-driven ondernemerschap, tech en scaling up.
Scaleup impact is het enige opleidingscentrum in Europa met coaches die zowel gecertificeerd en ervaren zijn in de ScaleUp methode als in businessmodellen die positieve maatschappelijk impact beogen.

 

Deze twee werelden hebben we samen gebracht in de Impact Habits: De makkelijkste weg naar betekenisvolle groei.

Download het Impact Habits e-Werkboek
 
Vraag een Impactvol gesprek aan
IMPACT HABITS | SCALE UP SENIOR COACH

Pieter van Osch

“Discipline maakt je vrij!”

Pieter heeft 30+ jaar ervaring als ondernemer, eerst internationaal met VC-gefunde tech-bedrijven en de laatste 10 jaar als gecertificeerd Scaling up ondernemer. Vrij om bij te dragen aan echte authentieke impact. Pieter gelooft dat dit precies is wat er nu nodig is.

Pieter is in 2009 co-founder van ScaleUp Company en sinds 2009 gecertificeerd Scaling up coach. Pieter heeft inmiddels 703 bedrijven in Europa beleid met de Scaling up-methodiek. Pieter is auteur van het boek De Betekenisformule, waarin profit * purpose centraal staat.
Placeholder Image
Placeholder Image
IMPACT HABITS | SCALE UP SENIOR COACH

Anna Chojnacka

'Self-transcedent to be the best'

‘Goed doen is niet iets wat je in de tijd of met het geld doet dat je ‘over hebt’. Niemand iemand heeft tijd of geld ‘over.’

Goed doen hoort in de kern van je zakelijk propositie. Het past niet alleen bij de tijdgeest, maar is ook een uiting van gezond zakelijk verstand. Bedrijven die positieve maatschappelijke impact beogen presteren tot maar liefst 10x dan de rest’

Anna heeft de ScalingUp methode uit eerste hand mogen meemaken bij het runnen en opschalen van haar bedrijf GoodUp. Inmiddels is ze zelf gecertificeerd ScaleUp coach met een passie voor het schalen van Impact ondernemers en heeft 44 bedrijven begeleid bij hun groeiproces.

Daarnaast is Anna een veelgevraagd spreker op het gebied van het versnellen van positieve verandering zowel in het bedrijfsleven als de maatschappij.

Scale Up impact is gevestigd op het Marineterrein, Voorwerf 003, Kattenburgerstraat 5, 1018 JA Amsterdam