Kennismaken met Scaleup Impact

"Bouw het bedrijf van de toekomst samen met je groeiteam"

Betekenisvol ondernemen is geen domein voor zweverige idealisten. Vele voorbeelden laten zien hoe je betekenisvol ondernemen zakelijk succesvol kunt maken. Empirisch onderzoek toont dat bedrijven met een heldere purpose meer winst maken en meer bijdragen aan onze mooie wereld.

Onze visie is dat duurzaam groeien alleen kan door anders te werken, door het aanleren van nieuwe disciplines. Dat doe je met het Scaling up for impact programma: je leert gedisciplineerd te denken en mensen leren gedisciplineerd te werken aan een excellente uitvoering.

Ben jij benieuwd naar een samenwerking met Scaleup Impact? Of wil je eerst een persoonlijk gesprek? Plan dan een kennismaking in met Marieke!

Ik wil kennismaken
SCALING UP FOR IMPACT | CUSTOMER ADVOCACY

Marieke Harderwijk

Marieke is een creatieve, enthousiaste, probleemoplossende verbinder en sinds 1 oktober 2021 compagnon van Pieter. Samen bouwen ze aan een toekomstbestendig bedrijf. Een bedrijf dat mensen en generaties verbindt met spraakmakende resultaten.

Marieke droomt van een levendige community waarin ondernemers, teamleden, experts, trainers, mentoren en partners elkaar naar een hoger niveau brengen. Zodat ze niet alleen zelf beter worden, maar ook samen de wereld weer beter maken. "Een community waarmee we gaten dichten in de maatschappij".

Zelf is Marieke al 9 jaar ervaringsdeskundige als het gaat om de Scaling Up methodiek. Ze heeft vanuit een interne rol bij twee Scaleup’s geholpen om de methodiek te implementeren. Haar expertisegebieden zijn Mensen (cultuur, talentmanagement en ontwikkeling), uitvoering, purpose en customer advocacy.