Impact Mastermind

De beste manier om te groeien is door te leren van gelijkgestemden. Je krijgt praktische antwoorden op je vragen en realistische oplossingen voor je problemen. 

Heb jij een vraag over bedrijfsgroei in het algemeen of over Impact Habits / Scaling up / Rockefeller Habits in het bijzonder?

In de mastermind brengen wij gelijkgestemden bij elkaar. Breng je vraag in en krijg een antwoord!

Wil je meedoen aan de eerstvolgende mastermind op maandag 13 september van 14:00 tot 15:00? Schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier!

Wat houdt een Mastermind precies in?

 

 

Dit zeggen mensen over Scaleup Impact

Ervaringen van andere impact ondernemers

Eric Otten

Samen met Scaleup Impact hebben we gewerkt aan focus en structuur om op te kunnen schalen en zo onze impact te vergroten. Heerlijk om die onnodige ballast achter ons te laten en met het volledige team laserfocus te hebben. Wat ons flinke stappen laat maken! (2020)

Rob van den Dool

ScaleUp Impact heeft ons ontzettend goed geholpen. Onze bedrijfscultuur & processen zijn meer afgestemd op ons cultuur DNA. En ook onze impact- en economische doelstellingen worden breder behaald én gedragen. (2020)

Paul Geurts van Kessel

De Impact Habits verstevigen de kern van de organisatie en hebben een positief effect op het team. Ik werk nu meer uren áán mijn bedrijf. Ik ben minder bezig met operationele brandjes blussen (Paul Geurts van Kessel, 2021).

Misschien herken je de volgende problemen..

ScaleUp Impact Mastermind

 Heb jij dringend vragen over problemen in jouw onderneming?

Wij brengen verschillende impact ondernemers bij elkaar om samen naar een oplossing opzoek te gaan!

Ben je benieuwd naar de mastermind? Schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier voor de Mastermind van 13 september!

Kan je 13 september niet? Schrijf je dan onderaan de pagina in voor de mastermind van 27 september.

Schrijf je hieronder in voor de Mastermind van 27 september of 11 oktober.

Mastermind 27 september

 

Mastermind 11 oktober