Blog

Over Groei en Bloei binnen je bedrijf, de schaalbare relatie tussen ‘profit’ en ‘purpose’ plus vele andere groei-inzichten.

De Betekenisformule

etekenisvol ondernemen is het nieuwe ondernemen. Als je het nieuws volgt dan zal het je niet ontgaan zijn. Bedrijven willen bijdragen aan een betere wereld.

Read on

Impact Alert – Return On Heartbeat

De zomer staat voor de deur. Tijd voor ontspanning, gezin, reizen en reflectie. Wat ga jij doen de rest van dit jaar, volgend jaar, volgend decennium?

Read on

Betekenisvol ondernemen is topsport

Betekenisvol ondernemen gaat over ondernemen met oog voor de wereld. Dat lijkt in niets op topsport, toch? Een masterclass Scaling Up voor topsporters leverde vier gouden inzichten op voor beter ondernemen.

Read on

Hybride businessmodellen

Betekenisvol ondernemen gaat over waardecreatie voor meerdere doelgroepen. Dat is het grote onderscheid, maar gelijk ook de achilleshiel. Bij betekenisvol ondernemen is waardecreatie complexer én krachtiger dan bij conventioneel succesvolle bedrijven.

Read on

Elke missie verdient een manifest

Betekenisvolle groei begint met een inspirerende missie. Simon Sinek’s why is daarvoor vaak de basis. Als je het goed doet genereert het veel energie. Maar het geeft weinig duidelijkheid. Hoe versterk je de missie? Met je manifest!

Read on

Urgentie als brandstof voor betekenisvol ondernemen

De groeiende en goedlopende economie is goed nieuws voor het bedrijfsleven en voor betekenisvol ondernemen. Klanten komen als vanzelf aanwaaien en winsten nemen toe. Dat maakt het voor je bedrijf ook mogelijk om grote veranderingen door te voeren. Als je bedrijf betekenisvol wil ondernemen is nú de kans om daarmee te beginnen. Of kan morgen […]

Read on

De betekenisformule voor betekenisvol ondernemen

Het is tijd voor betekenisvol ondernemen. Ondernemen met oog voor onze wereld is in. Maar hoe doe je dat? En wat komt daarbij kijken? Dat staat in de betekenisformule.

Read on

Het is nú tijd voor betekenisvol ondernemen

De wereld verandert en is toe aan verandering. Oude structuren maken plaats voor nieuwe. Hele markten veranderen disruptief. Hoe is dat met ondernemen? Zijn de principes van succesvolle bedrijven nog steeds van kracht? Is ondernemen nog wel hetzelfde?

Read on

4 voorwaarden om succesvol te ondernemen

Succesvolle ondernemers, ze zijn er genoeg. Er zijn veel ondernemers die met een groots idee beginnen. Vaak vragen ze wat het geheim van succesvol ondernemen is. Dat geheim bestaat uit slechts vier delen.

Read on

Kies voor één vuurtje of vele brandjes

Ook een fantastische vakantie gehad? Lekker uitgerust en vol ideeën en energie. Met veel goede voornemens ga je aan de slag. Maar wat doe jij om je goede voornemens vol te houden?

Read on

1 2 3 4 5 6 7