‘All you can Impact’ programma


Perfect voor de drukke ondernemer die zich optimaal wil ontwikkelen én graag de regie over zijn agenda en cashflow behoudt.GAZELLE

Voor Management Teams tot 2 personen

€ 497,- p.m.

ZEBRA

Voor Management Teams tot 5 personen

€ 997,- p.m.

Impact Unicorn

Voor Management Teams tot 7 personen plus 2 coaching uren per maand

€ 1997,- p.m.


De 5 uurs-regel

All you can Impact =
continue educatie.

De meest succesvolle leiders besteden een waanzinnige portie van hun tijd aan ‘gericht leren’. Oprah Winfrey, Bill Gates en Elon Musk streven er allemaal naar om hier minimaal 5 uur per week aan te besteden: de 5-uur regel.

En eigenlijk weten we het allemaal. Toch komt het er in de praktijk niet van. Drukke agenda, brandjes blussen en gebrek aan cash houden ons tegen.

Doodzonde.

Leiderschapsteams die de benodigde vaardigheden ontberen vormen namelijk groeibarrière nummer 1.

Het ‘All you can Impact’ programma is erop gericht de gewoonte van continue educatie wél binnen het bereik van je team te brengen.


Continue educatie: Meer tijd om te leren, reflecteren en toepassen.

De tijd die je besteed aan de ontwikkeling van jezelf en je team bestaat idealiter uit het leren, reflecteren en het toepassen en uitproberen van hetgeen je geleerd hebt.

Het ‘All you can Impact’ programma is zodanig ingericht dat je de verschillende Scaling Impact dagen naar gelang je eigen behoefte kan volgen. Met uitzondering van de Impact Track van dire dagen, die tevens als introductie dient, ben je vrij om de modules naar eigen behoefte te volgen.

Zo garandeer je een optimale fit met de ontwikkelingsfase en leer behoefte waarin je op dat moment bent,


Leren van andere teams

Scaling Impact bestaat uit bewezen tools waarmee je zowel de barrières die je als Impact Ondernemer tegenkomt het hoofd kan bieden, alsook zo goed mogelijk gebruik kan maken van de kansen die Bewust Ondernemerschap met zich meebrengt.

Het belangrijkste onderdeel in deze snel veranderende tijden is echter het leren van anderen die in hetzelfde proces zitten. Omdat je nooit precies op hetzelfde moment met de ‘standaard’ uitdagingen te maken krijgt, is de kans groot dat iemand anders het al net binnen haar eigen bedrijf opgelost heeft.

Binnen Scaling Impact krijg je volop de mogelijkheid om deze ervaringen te delen- tijdens de Scaling Impact Days maar ook in de Scaling Impact Slack-groep.Lagere investering in geld

Wat alle groeibedrijven óók gemeen hebben- cash blijft een uitdaging. Simpelweg omdat je processen inricht en op een niveau opereert die je voor de volgende fase klaarstoomt, terwijl je opbrengsten hebt die bij je huidige fase horen. Inderdaad: de kosten gaan ook hier voor de baten uit.

Speciaal voor jou als Impact Ondernemer hebben we daarom het ‘All you can Impact’ programma. Naar gelang de omvang van je team kun je tegen een zeer aantrekkelijk maandelijks tarief alle modules volgen.

Het programma zoals we die aanbieden werkt het best als je de modules over een jaar verspreidt om zo voldoende tijd voor reflectie in te bouwen. Ook met het oog op het toepassen van hetgeen je geleerd hebt en het uitwisselen van je ervaringen met de andere deelnemers leidt dit curriculum tot de beste resultaten; gezonde, gestaagde en voorspelbare groei en verbetering van je bedrijf.

Evengoed ben je ten alle tijde vrij om uit het programma te stappen- we vragen je wel om het Impact Track (de introductie van 3 dagen tot de Scaling Impact methode) af te maken.


Vraag een gratis intake